Zorica Marković pojavila je se na rođendanu Ane Korać pa je progovorila za medije o svojim intimnim odnosima , o nasulju u Zadruzi pa se dotakla i Miroslava Ilića koga je uvijek svim srcem podržavala.

 

Zorica je shvatila da je život lijep i da se samo treba smijati pa je otkrila i priču o intimnom odnosu na haubi – Toliko tračeva, ali samo da znate da nije piletina, teletina i ostalo. Da li vjerujete da u životu nijedan pornić nisam pogledala, meni je to odvratno, šta oni mogu da izmisle, a da mi ne radimo, a da nismo po*no glumci” pa je osusal paljbu po Zadrugaria iz ove sezone:

 

” Bila sam iznenađena iako nam nije strano i gledamo u svim sezonama te odnose, mladi ljudi. Nema smisla bila je slava Sv Nikola ljetnji, ali nema smisla, Era je napravio zavrzlamu, Era je kriv za sve. U ovoj sezonu baš ima dosta nasilja i fizičko i psihičko, ali su žene najgore, tuku se i tuku muškarci, ajde što su dominantnije, mijenjaju se poze, one su stalno odozgo, zamijenile se uloge.”, pričala je urnebesno pjevačica