Žena po imenu S. Pečijamal je bila u braku samo 15 dana kada je njen muž iznenada preminuo od srčanog udara. Ona je tad imala 20 godina i bila je trudna sa kćerkom. Ubrzo nakon porođaja počela da je radi poslobe kako bi preživjele. Ova mlada žena je radila na gradilištima, u hotelima i čajdžinicama, ali se svakodnevno suočavala sa uznemiravanjem i neprimjerenim s*ksualnim opaskama, pa je jednog dana odlučila da mora da nešto ozbiljno promjeni u životu.

 

” Preselili smo se u Katuajakanpati prIJe više od 20 godina. Samo moji bliski rođaci kod kuće i moja Kćerka su znali da sam žena. Radila sam sve vrste poslova, od molera do majstora za čaj i parote. Čuvala sam svaki rupi da bih svojoj kćerki obezbijedila siguran život “– rekla je žena.

 

Naime, ono što je nevjerovatno je da je ona uspjela da održi svoju ulogu više od 3 decenije. Sada je njena kćerka Šanmugasundari već odrasla i udata žena, tako da više ne mora da se krije. Nedavno je otkrila svoj pravi identitet i dobila pohvale miliona ljudi širom Indije.