Poznata srpska voditeljica , glumica i autorica dječije knjige Zvezda Slavica Nina Seničar porogovorila je o svom prvom poslu kao i prvoj velikoj plati. Naime, glumica se dotakla svog posla na talijanskoj televiziji Rai Uno i ispričala kako je izldalo kada je “gola” vodila program dok su joj roditelji bili u publici.

 

” Sjećam se kao da je juče bilo. Počela sam da radim na italijanskoj televiziji i još uvijek sam studirala. Roditelji su tada došli prvi put da me vide i posjete. Bila je dodjela diploma na fakultetu, ali sam ih ja prije toga vodila sa mnom u Rim na snimanje moje emisije. A znamo kakve su italijanke emisije, djevojke mlade su polugole i stvarno je strašno. Sjećam se oni su tada sjedeli u publici, dok sam se ja nešto glupirala na italijanskom potpuno oskudno obučena. U jednom trenutku sam pogledala roditelje i pomislila: jao Bože oni” će se mene odreći. Međutim oni su me podržali čak i kod toga – rekla je glumica.

 

” Ja sam to radila za neki džeparac. Ja sam na tom fakultetu imala punu stipendiju na fakultetu. Moja ideja je bila da radim u nekom kafiću da bi zaradila neki džeparac. Igrom slučaja sam upoznala vlasnika jedne modne agencije na aerodromu i oni su htjeli da urade par probnih fotki. Mada sam ja bila tada takva da nikako nisam bila za manekenstvo i to su za mene bili luzeri. Oni su tada vrlo brzo dovukli mene na to snimanje i u roku od par dana ja sam dobila taj posao i za jedan dan zaradila 1.000 evra. To je za mene bilo nešto potpuno nevjerovatno. Jer sam ja tada živjela sa 100 evra mjesečno kao nekim džeparcem. To je meni dalo toliku slobodu. Mene je ta finansijska sloboda natjerala da nastavim sa manekenstvom” – istakla je glumica.