U današnjem članku pišemo o jednoj emisiji koja je postala hit na našim prostorima a riječ je Krsadžije. Svaka epizoda je prikazivala jednog nastavnika koji je muku mučio sa 8 učenika , odrasli ljudi koji su pohađali večernju školi a bili su svih nacija. Međutim, svaku drugu emisiju pojavljivala se i jedna profesorica, koja je izgledala i više nego sjajno, a to je poznata srpska glumica Ivana Penzalović.

 

Bila je san mnogih muškaraca u to vrijeme, a njen privatni život je nakon samog showa postao pravi pakao u kojem je umalo izgubila život. Srđan Cvetanović, njen tadašnji dečko, pucao je u nju 2017. iz vatrenog oružja, a zatim izvršio samoubistvo*0. Ona je preživjela, a evo što je Ivana rekla o ovom nesretnom događaju.

 ”Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost”, rekla je Ivana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here