Za ovaj jednostavan a nikad ukusniji grašak vam je potrebno:
550 g pilećeg filea
1 glavica crnog luka
2 šargarepe
450 g graška, smrznuti
2 kašike maslinovog ulja
začini so, biber, mješavina začina
1 kašika gustina
1 kašičica mljevene, crvene paprike
Priprema
Najprije na maslinovom ulju propržiti sitno sjeckan luk, pa kad postane staklast dodati piletinu narezanu na komadiće pa kratko propržiti, zatim začiniti, po ukusu. Dodati narezane šargarepe, pa preliti vodom. Kuhati 15-20 minuta, pa dodati smrznuti grašak. Sipati još malo vode, začina, pa kuvati još 15-tak minuta. Sjediniti gustin, mljevenu papriku i malo vode. Umutiti da nema grudvica, pa sipati u šerpu. Krčkati na laganoj vatri 10-tak minuta.
Prije pjevačice Svetlane Ccece Ražnatović , Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa ,pjevačicom Doris Dragović. Njih dvoje su započeli ljubavni odnos...
Astrološka predviđanja za mjesec Juni biće i više nego pozitivna i povoljna a naročito za ova tri horoskopska znaka.
Blizanci
Postoji velika mogućnost da ćete u...
Mjesec Juni je mjesec vatrenog konja prema solarnom kineskom kalendaru donosi optimizam, inspiraciju , povečanu emocijalnost. Brzo se šire emicije i informacije. Feng šui...