U današnjem članku vam donosimo jako tužne viejsti koje nam dolaze sa naše estradne scne koja je ostala uskraćena za jedno veliko ime. Naime, pjevačica Živka Spasić pojavljivala je se u emisiji Nikad nije kasno , a preminula je zbog teške bolesti.

 

“Prije pet godina uspješno sam operisala ra ka pluća. Međutim, sada se pojavio na istom mjestu i krenula sam ponovo u borbu. Teško sve podnosim, ali ne dozvoljavam sebi da klonem duhom. Ne dam se, čovjek mora da se bori do kraja, jer bez toga nema ni života” – rekla je i dodala da terapije teško podnosi, ali da ne dozvoljava sebi da u bilo kom trenutku posustane: ” Sve je pomiješano. Nije lako, tu su bolovi, mučnine, opala mi je i kosa već posle dvanaestog dana, ali to je manje važno. Što se kaže, kosa je najmanji problem”.

 

“Prvi put kad je počela da mi opada kosa bilo mi je baš teško. Pogledala sam u ogledalo i bilo mi je strašno ono što vidim, bukvalno su mi najgore misli prolazile kroz glavu. Sad kažem sebi da sam bila luda što sam tako razmišljala. Baš me briga, najvažnije mi je da ja budem dobro, a kosa – pa ona će da poraste” – istakla je.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here