U današnjem čanku vam donosimo zanimljivu priču jedne žene jer se našla u veoma neugodnoj situaciji , jedna od njenih kćerki a ima ih 2 će biti povrijeđena šta god da uradio. Ova žena je objasnila da se njena mlađa kćerka koja se zove Hajli i koja ima 28 godina udaje i to za bivšeg vjerenika njene starije kćerke Jennifer.

 

Hajli očekuje da joj majka dođe na vjenčanje, ali ako dođe, njena druga kći Jennifer joj to nikada neće oprostiti jer će misliti da dolaskom na vjenčanje opravdava loše ponašanje svoje kćeri. Igrom slučaja, nakon što je Sam otkazao vjenčanje s Jennifer, nedugo nakon toga počeo je izlaziti s Hajli, au razgovoru s dvije sestre i njihovom majkom rekao je da mu je žao ako je nekoga povrijedio, ali da se ne može oženiti s nekim koga ne voli.

 

Od tada je prošla godina, i kako ova majka kaže, ona vidi da su Hajli i Sam veoma sretni zajedno, te da jednostavno ne zna šta da radi. Naišla je na mnoge kritike na društvenim mrežama, pisali su joj da je loša majka, a neki i da je razumiju.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here