Neimenovana žena iz brazilskog Kampo Grandea nije odoljela šarmu drugog muškarca iako je ona već bila sretno udata. Naime, u tom djelu ju je zatekao suprug ali ova priča o nevjeri ima i svoju drugu stranu koja je totalno neobična.

 

Naime, svo troje aktera ove priče inače su pastori , evangelistički sveštenici kao i nevidljivi demoni. Kada je suprug se pojavio u motelu i uhvati svoju voljenu suprugu spuštenih gačica ona mu je objasnila da ju je na taj blud rogovima i kopitama nagovorio Nečastivi, pa je tako i “sotona” dobio svoju ulogu u ovoj dramsko-erotskom trileru.

 

–”Uništila si mi porodicu, ti si đavolji pastir “– vikao je uzrujani muškarac na ženu tokom upada u motel, ali je brazilskim medijima otkrio da se ponijeo poput pravog hrišćanina nakon što se ohladio. Supruzi je oprostio nevjeru a njihov brak, koji traje već 21 godinu, ipak izgleda ima budućnost. ” Ko je bez grijeha, neka prvi baci kamen. Svi griješimo, a i slažem se da nismo jedini koje za to treba kriviti. Svi smo mi zaista žrtve sotone” – kazao je prevareni muškarac, koji je oprostio prevaru ženi.