Glavna tema u medijima je stravično ubistvo koje se desilo na Vračaru , a desilo se u stanu koji se nalazi u ulici Sime Igumanova na Vračaju pronađeno beživotno tijelo penzionera. Njegovo ime je Dragan i on je imao 70 godina a pronašao ga je rođak.

 

Za njegovo ubistvo je optužena žena koja se zove Fatima,a koja ima 39 godina, i koja je inače dolazila kod tog penzionera da mu čisti stan. Iz toga razloga policiji nije bilo teško da je pronađe, te je Fatima ubrzo i priznala da je ona ubila Dragana. Izvor je otkrio: ”Fatima je neko vrijeme čistila stan kod starijeg čovjeka, pa je zbog toga locirana veoma brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba. Da je on nasrnuo na nju kako bi je primorao na sek*ualni odnos. Ona se tome oduprla, pa je braneći se zadala mu nožem smrton*sne povrede po tijelu. Potom je oprala nož i pobjegla. Sve ove tvrdnje se još uvijek ispituju”, rekao je izvor, pa je dodao i to da nije isključen motiv ni pljačka.

 

“Dan ranije, prije nego što su ga pronašli, razgovarao je sa mnom. Vidjela sam ga u hodniku kada je išao u prodavnicu. Imao je taj neki ritual, ispijanje kafe sa prijateljima, pijaca. Bio je vedar i veseo čovjek. Brat ga je navodno cijeli dan zvao, ali se on nije javljao na telefon, pa je došao do njegove zgrade i pronašao ga mrtvog”, rekla je ona pa je dodala: “Svi u zgradi smo uplašeni, viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o kćerkama i unucima, bio je veseo čovjek”, rekla je ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here