Vjerujemo da svi znate da svaku noć u Zadruzi imamo neki događaj a sinoć je to bilo pitanje gledalaca , a voditeljica Dušica Jakovljević pročitala je pitanje o Aleksandri Nikolić i Filipu Caru. Ovaj par je razmjenjivao komplimente a mnogi su primjetili da iz Zvezdan Slavnić gleda ljubomornim pogledom.

 

“Pored toga što se vizuelno brutalan par, vi se savršeno razumete kao da ste godinama u vezi, vaši poljupci i dodiri govore više od reči – glasilo je pitanje. – Jako mi je drago šta tako vide. Neću da se obazirem na loše komentare koje imaju moralne gromade. Neću da kvarim ovako lijepo pitanje “– rekla je Aleks. “Mislim da se previše dobro poznajemo, a nekad to stvori problem. Mislim da ovog puta toliko zna kakve stvari mogu da mi stvore problem i jako dobro zna kako treba sa mnom i kako može paranoje moje da smiri i ja poznajem nju. Ako ovog puta dođe do greške, onda nismo normalni” – dodao je Car.

 

“Zvezdan ih ubija pogledom, gori od ljubomore!”, ” Ovo je veza koju samo produkcija podržava”, “Kako li Zvezdan podnosi ovo njihovo pomirenje?” “– samo su neki od komentara pratilaca na društvenim mrežama.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here