Novak Đoković je već dugo vremena u braku sa Jelenom te njihov brak stoji na čvrstim nogama ali malo se zna da u periodu kada su se upoznavali i tek počeli ljubavnu vezi između njih je bilo velikih trzavica. To se najviše odnosi na njihov prvi važan korak u vezi, kada su odlučili započeti zajednički život u Münchenu, a čekalo ih je nekoliko prepreka:

 

” Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji” – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

 

Naime, kako je rekla Jelena, radila je u toj kompaniji oko godinu dana, ali to je bila nemoguća misija za njihovu vezu, te joj je u jednom trenutku Novak bio rekao da dalje tako više ne mogu:” Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rješenje” – ispričala je Jelena jednom prilikom za medije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here