Ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama je vodila i vodi borbu za dokazivanje očinstva za sina kojeg je dobila iz ljubavne romanse sa pjevačem Miroslavom, koji za ove godine nije želio da ga prizna i da prihvati Devina za svog sina. DNK analizom je utvrđeno da jeste njegov sin. Objava Mirjane Antonijević u kojoj ona ističe da je njen sin zapravo taj koji je podnio tužbu, odjeknula je u javnosti:

 

” Ova objava je za sve one koji su pobrkali činjenice u vezi Devinove borbe sa ocem, Miroslavom Ilićem. Prvo što želim da kažem, po stoti put, nisam ja ta koja tužim Miroslava. Ne tužim ga ja već njegov sin. Ja nisam jurila ili svetila se Miroslavu svih godina dok je Devin rastao. Tada mi je bio najpotrebniji da izdržavamo i vodimo brigu o djetetu. Tad je bio mlad pa ga bez obzira nisam jurila, zašto bi ga jurila sad? Devin je pokušao na fin način sa Miroslavom, ali kad je pročitao neke uvrede koje su bile usmjerene meni, odlučio je da ga tuži, sad je to sve zahvatilo veći oblik” – napisala je Mirjana.

 

Mirjana je u nastavku i dodala: ” Miroslav čini jednu grešku za drugom, sve to što radi čini Devina još upornijim. Ja sam tu samo da pružim sinu podršku. Meni nije potrebna niti slava niti novac u Srbiji. Da me slava interesirala imala sam i imam mnogo veće mogućnosti. Devin je vrhunski ljekar u Americi i on nema vremena stalno da se odaziva Miroslavljevim glupostima. Što se tiče suda. Vi znate koliko već dugo traje. Dva puta je pred glavno ročište neko unapredio sudije sa Višeg suda na Apelacioni sud. Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here