Mars u Blizancima počinje u subotu 4. februara kvadrat s Venerom u Ribama zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u feburaru. Mars i Venera nisu uvek najkompatibilniji par ali njihove interakcije unose uzbuđenje u naše živote i dovode do sijevanja iskri.

 

Blizanci će da osjete talas pozitivne energije, a sjajno je vrijeme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama a ovaj tranzit će da pokrene vašu kreativnost. Također, ako osjećate da idete previše u različitm smjerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.

 

 

Škorpija: U posljednje vrijeme razmišljate o ozbiljnijim stranama života, ali ovaj tranzit vas podstiče da ta osjećanja usmjerite u novi projekt. Oslobodite kreativan duh jer vam inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora. Ako ste u vezi, sjajno je vrijeme da rasplamsate strasti u vezi, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.

 

Mnoge će Vodolije početi više da zarađuju a povoljan je trenutak da se nečim počastite ali nemojte pretjerati a osjetićete potrebu da uložite svoje vrijeme enegiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost. Ostatak čitajte ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here