Iako su preko 30 godina u braku, često zamjeraju jednom drugom. Najčešće razmjerice u braku između Olge Odanović i Dragana Peleta Petrovića nastaju najčešće radi sitnica.

Iako jako monogo vole jedno drugo, kao i svakom braku ni kod njih nije sjajno. Iza seve imaju skladan brak, roditelju su dvoje djece. Uvijek su spremni da preuzmu krivicu kad su u krivu, ali i da postignu kompromis. Zbog svega navedenog kod Olge i Peleta sve ide nekako stihijski, već tri decenije jedno drugome su najveća podrška što privatno, što poslovno.

Olga iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga kako na filmu, tako i na televiziji, a svojim humorom i neverovatnom harizmom mnogima je jedna od omiljenih glumica.


– Pele je moj najbolji kritičar – nedavno je kazala Olga, pa objasnila:

– Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: “Nije dobro…” Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti.

Bračne razmirice Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta, iako nisu strašne, zasigurno su jedna od briga pretalentovane glumice, a šta je to još nešto što joj ne da mira i rastužuje je po svemu sudeći ostaće tajna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here