U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu priču. Naime, porodica u indijskom Bangalapuduru u Tamil Naduu bila je šokirana kada je jedan od njihovih članova za koga se pretpostavljalo da je mrtav i kog su sahranili i prisustvovali pokopu sutradan oživjeo. Naime, 55-godišnjeg muškarca sahranili su u nedelju uveče, ali se on već u ponedeljak uveče vratio svojoj kući.

Prema tvrdnjama policije u pitanju je nadničar koji je indentifikovan kao Murti a sve je počelo tako što je prije nekoliko dana otišao da sjeće trsku. U nedelju ujutru, Murtijev sin M. Karti primio je telefonski poziv od rođaka, rekavši da je njegov otac pronađen mrtav na autobuskoj stanici u Satiamangalamu. On je otišao i potvrdio da je to njegov otac.

 

Članovi Murtijeve porodice obavili su posljednje obrede i sahranili tijelo iste noći. Međutim, u ponedeljak uveče, Murti je ušao u kuću na veliki šok i zaprepašćenje članova svoje porodice. ” Nismo mogli da vjerujemo svojim očima kada je ušao u kuću. Mrtva osoba je izgledala isto kao moj otac. Bio sam šokiran kada sam čuo vijest o njegovoj smrti. Jednako sam bio šokiran kada se vratio kući “– rekao je Karti.