”Tračak nade da je moja Ana živa i dalje postoji, međutim, sigurna sam da je živa da bi se javila. Cijeli ovaj slučaj sa mojim djetetom je tolika misterija, ja nemam nijednu zvaničnu informaciju o njoj”, priča Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, koja već 41 dan ne zna gdje joj je kćerka koja je nestala u novogodišnjoj noći, a za njen nestanak i ubistvo je osumnjičen njen muž Brajan Volš. Nakon saslušanja Brajana Volša koje je odgođeno za 1. mart, Anina majka je novinarima imala da izjavi samo jedno:” Verujem da Brajan nije kriv” – kratko i jasno rekla je Milanka.

 

Naime, ona je i dodala da je to samo njena procjena i da je to neki njen osječaj – ” Treba ispitati njegovu majku, ona je ključan svjedok ovog slučaja. Samo nemam nikakve dokaze za to” – dodala je ona. Milanka je ranije za medije bila otkrila kako je Dajana, Brajanova majka, stalni huškala njenog zeta protiv njene kćerke Ane:” Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane, kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova djeca. Pogotovo što je treći sin, skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno je, ako sumnjate da je dijete vaše možete uraditi DNK i saznati za čas posla ” – rekla je Milanka.

 

 

Milanka je i objasnila misteriju plave kose i plavih očiju najmlađeg sina Ane i Brajana Volša: ” Anin najmlađi sin povukao je na Brajanovog oca i na moju stariju kćerku koja je također plava – priča Milanka. Istakla je i kako ne zna šta se dešava sa njenim unucima, i da nema u planu da ide u Ameriku:” Ne znam ko će uzeti starateljstvo nad djecom, Ana je bila izuzetno posvećena i požrtvovana majka. Moja druga kćerka je pričala da će uzeti djecu ali nisam se čula dugo sa njom ima mnogo posla” – priča Milanka.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here