Robert De Niro početkom 2019. godine preselio se u Njujork i tu živi sa scvojim psima kojih ima toliko da im ne zna ni imena. “Imam gomilu malih pasa u kući. Divni su, obožavam ih, ali ima toliko mnogo da im i ne znam imena,” rekao je glumac. Iako se čini da oduvijek znamo Roberta De Nira u poslednje vrijeme stalno “isplivaju” određene činjenice koje nas sasvim razoružaju.

 

Donosimo vam 5 nevjerovatnih stvari o Robertu De Niru: 1. Bio je član bande: On je imao samo 2 godine kada su mu se roditelji razveli, a glumac je nastavio da živi sa majkom u Njujorkom. Kada je imao 13 godina, pridružuje se uličnoj bandi i dobija u Maloj Italiji i dobija nadima Bobi Mlekce, a zbog svog blijedog tena.

 

2. Oduševljen Srbijom i Nišom: Tokom studiranja često je putovao, posebno po Evropi, pa se tako obreo i u Nišu. “Nisam imao para, pa sam zaustavljao kamione na putu. Htio sam da stignem do Beograda. Jedan kamiondžija dovezao me je do glavnog trga u Nišu i tu me ostavio. Padala je kiša, smračilo se, a ja sam se našao sam u nepoznatom gradu, usred noći. Ipak, želio sam da osjetim kako pulsira život u Nišu. Nisam se osjećao drugačijim od svijeta oko sebe. Farmerke, majica, ranac na leđima, nešto para u džepu…” Ostatak teksta možete da pročitate ovdje. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here