Poznati srpski pjevač Dejan Matić jednom prilikom je otkrio da je jednu pjesmu snimio ali nikada je nije mogao da pjeva uživo , a razlog je pretužan. Pjevač je pjesmu posvetio jednoj specijalnoj osobi, a tekst je toliko tužan pa ga emocije uvijek savladaju i spriječe da ovu pjesmu otpjeva uživo.

 

https://youtu.be/7Rr2o0yYxdU

 

” Pjesmu ‘Amanet’ posvetio sam mom prijatelju i saradniku koji na žalost više nije sa nama. Sjajna je to pjesma, ali bih volio, iskreno, da nikada nije napisana. Nikada je uživo nisam otpjevao, jednom sam probao i odustao “- izjavio je Dejan.

 

Podsjećamo , pjevač Dejan je poznat po tome da se šali na svoj račun , a to je naučio od svog pokojnog kolege čiji stil života i dan danas kopira. ” Veliki šmeker je bio Predrag Živković Tozovac i do smrti je bio šaljivdžija. Posle njegove smrti sam rekao da bih volio samo da doživim te godine, ali da bude lijepo do samog kraja, da mogu da popijem flašu vina, da se podružimo i da ispričam dobar vic. A posle na tom samom kraju da se svi okupe i da moji nasljednici ispričaju vic kao što je njihov tata, i ja sam zadovoljan “- istakao je Dejan.