Pjevačica i glumica Jasmina Medenica punila je novinske naslove skandalima koje je pravila. Bila je u centru pažnje javnosti zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem režiserom i bivšim mužem Snežane Savić. Pričalo se da je upravo ona bila kriva za a razdor braka između slavne glumice i režisera. Ipak, to je uvijek negirala.

 

 

” Ludo sam voljela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželjela da odem negdje i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: “Volim te najviše” – otkrila je u jednom intervjuu.

 

Ljubav Jasmine Medenice i Dragoslava Lazića bila je velika, ali nažalost nije potrajala “Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu “- ispričala je Medenica.