Kina je 1979. godine uvela zakon koji je naveo da porodice mogu imati samo jedno dijete. To je značilo da će mnoga djeca biti napuštena. Danas vam donosimo jednu takvui priču, naime majka Keti Poler zatrudnjela je sa drugim djetetom a znala je da neće moći zadržati pa su bebu ostavili na pijaci sa napomenom da će se vidjeti za 20 godina.

 

Keti je odrasla u Mičigenu u porodici koja ju je usvojila , a njeni biološki roditelji Kian Fenkiang i Ksu Lida i dalje žive u Kini sa njenom biološkom starijom sestrom. U vrijeme kada je Keti rođena, Kina je još uvijek imala svoju sada ukinutu politiku jednog djeteta. Napisali su da su je ostavili zbog siromaštva ali se nadaju da će se sresti za 20 godina.

 

Međutim porodica koja je usvojila, nije željela da Keti zna cijelu priču. Rekli su samo da im je bilo važno da njeni biološki roditelji znaju da je u dobroj porodici. Kian i Ksu, koji su čekali prilično dugo na istom mjestu. Rekli su da su stajali tamo na mostu sa tablom sa Katinim kineskim imenom i sličnim riječima . Lokalna stranica je saznala za to i objavila priču. Ostatak možete pročitati  OVDJE