Jučer ujutru u Mirijevu majka od 40 goodina sa djetetom je skočila sa trećeg sprata zgrade. Diejete je prevezeno u bolnicu , i u toku je njegova reanimacija a prema riječima komšija ona ga je navodno prvo polila kiselinom. ” Čuli smo da je dijete polila i kiselinom” – kažu komšije majke koja je skočila jutros i dodaju:

 

” Prema onome što smo čuli, dijete je mučila od sinoć. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao.” Na mjestu incidenta pojavio su suprug i otac koji je kratko razgovarao sa novinarima.

 

” Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumijete moju situaciju ” rekao je suprug žene koja se sa djetetom bacila sa stambene zgrade. Inače, supružnici su u fazi razvoda i ne žive zajedno. ” Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati” – kaže izvor.