Hirurg sa VMA , osumnjičen je da je počinio nasilje u porodici. Naime, ovaj hirurg se našao u žiži javnosti nakon što je 2. februaar uhapšen zbrog sumnje da je pretukao svoju suprugu, a mediji su sada ootkrili šta se sve dešavalo u žćivotu ljekara prije užasnog nasilja. Kako medijis aznaju imao je zdravstvenih problema , koji se pojavio početkom ggodine a kada je otvorio bolovanje počeo je da tuče suprugu.

 

” Ljekaru se pojavio problem na rukama, zbog čega nije mogao da operiše i morao je da prestane da radi. Prije toga on je navodno pozajmio veliki novac za otvaranje svoje privatne klinike. Novac je uzeo od ljudi koji i drugima pozajmljuju isključivo u te svrhe” – kaže naš dobro obavješteni izvor i dodaje:” On je pozajmio veću sumu kako bi pokrenuo svoj posao i svojim radom dodatno obezbijedio porodicu. Međutim, njegovo zdravstveno stanje onemogućilo mu je da radi, a samim tim i da zarađuje, tako da nije imao kako ni da otplati dug. Posao hirurga je sve čime se on bavi, a zbog bolesti koja mu je konstatovana na koži ruku sve mu je to obustavljeno. Isti izvor kaže i da je ljekar uzimao terapiju za svoje stanje a to je uključivalo hormone kao i lijekove za smirenje. Izvor kaže da postoje neka saznanja da su problemi u braku počeli i ranije i da je ljekar svoju ženu volio bolesno i da se to vidjelo te da je moguće da je zbog svoje opsesije bio i ljubomoran.

 

Nije se znalo, kako kaže izvor, za fizičko maltretiranje, ali se znalo da ju je znao psihički maltretirati, te da je to na kraju, nažalost, eskaliralo, i da je ljekar psihički popustio zbog problema sa zdravljem kao i zbog dugova, ali kako kaže izvor, ništa od toga nije opravdanje za nasilje koje je počinio nad suprugom. On se do sada branio šutnjom, a njegova supruga će biti saslušana tek poslije operacije i oporavka od teških povreda koje su joj nanijete. Izvor dodaje:” Ljekar se nalazi u pritvoru koji teško podnosi, kako zbog samih okolnosti, tako i zbog toga što je tek počeo da shvata šta je uradio i koliku je bol i traumu nanio porodici – kaže naš izvor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here