Pjevačica Zorica Marković nakon duge i uspješne kariejre posljednjih nekoliko godina je učestvovala u nekoliko rijaliti programa. Iako je tamo stalno bila pod budnim okom , pjevačica nije govorila pretjerano o svom privatnom životu , koji je biio buran i turbulentan.

 

” Imam četvoro braće i sestara. U trenutku kada je moja majka bila trudna sa mnom i moja 20 godina starija sestra bila je trudna. To je tada bila sramota! Razmišljali su o abortusu… Majka me je ipak rodila, u štali. Ne znam ni kada sam se rodila! Nasmijem se kada me neko pita šta sam u horoskopu. Odgovorim im da sam vodopad, ” rekla je Zorica. Kako kaže bila je neželjeno dijete.

” Sedam dana nisu znali šta će sa mnom. Zato ne znam kada sam se rodila, neki kažu 9. juna, a neki 31. maja. U mojoj porodici svi su imali neki zadatak. Moj je bio da čuvam 50 ovaca i 10 krava. U zapadnoj Srbiji žene su jake. Tako je i moja mama bila stub kuće, u kojoj je živilo 11 ljudi. Iako je bila niska i sitna, bila je jača od tri muškarca. Ona i otac su imali skladan brak. Bila sam neželjeno dijete. U porodici je nastao haos jer je otac bio izričito protiv tog braka. Čak je išao u policiju kada se Zorica udala i kazao da će ih ubiti oboje.”

 

” Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga voljela, a varao me je sa konobaricama i koleginicama. Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dijete, a on je*e sa strane! Više puta sam ga uhvatila u prevari. U kuhinji restorana gdje smo pjevali zatekla sam ga na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su letjeli na sve strane. Podnijela sam zahtjev za razvod i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života, “ispričaja je tada Zorica.