Osobe rođene u ovim znacima horoskopa nikad neće pokazati svoje pravo lice. Među njima su

 

Riba
Zbog načina na koji Ribe govore, njihove misli često djeluju kao prava misterija. Društvene su i simpatične pa izgledaju kao da vas mnogo vole. Ali njihova sposobnost lažiranja i „vještačke” učtivosti dovodi u pitanje iskrenost njihovog ponašanja, tako da uvijek ostaje pitanje da li glume. Njima je zapravo veoma teško ugoditi i izuzetno su izbirljive.

 

 

Jarac
Možete se osloniti na Jarca i biti sigurni da će on uvijek razlikovati dobro od lošeg, međutim, kada su poniženi i povrijeđeni, često zloupotrebljavaju svoje znanje o ljudskoj prirodi da bi tražili osvetu. Oni su prijatelji koji će vam reći lijepe stvari u lice, ali nemojte misliti da vam neće zabiti nož u leđa ako treba da vam se oduže za nešto što ste uradili što im je nanijelo nepravdu.

Bik
Ovaj znak je izuzetno svjestan kako se ophodi prema drugima. Kako je Bik izuzetno ljubazan, radije bi prikrio svoje mišljenje nego da nekoga pošteno povrijedi. Zbog toga je prilično teško procijeniti kakvo mišljenje imaju o nekome. Njihove prave namjere i osjećanja često ostaju skriveni.