Pojedini horoskopski znaci mogu da uživaju u društvu ljudi ali nerijetko im samoća ipak više prija. Evo koji horoskopski znaci se ne boje samoće.

 

Ribe

Ribe su izuzetno maštovite i provode mnogo vremena same, stvarajući. Umiju da budu lijenje, pa ako neki društveni događaj podrazumjeva oblačenje i odlazak negdje, Ribe će se odlučiti za boravak u krevetu i opuštanje.

Jarac

Jarac može biti izuzetno društven u jednom trenutku, a u sljedećem, savršeno srećan što je sam i radi svoje. Postoje trenuci kada Jarac više voli da se drži za sebe i ima vrlo malo društvenih interakcija. Teško je znati kako procijeniti Jarčev društveni nivo. To može biti zato što su previše zaokupljeni poslom da bi išli na žurke, ili su ponekad baš raspoloženi i sve je u redu. Suština je da Jarčevi mogu vrlo dobro da podnesu sami.

 

Rak

Rakovi vole ljude i vole da se zabavljaju, ali ako se osjećaju ogorčeno i povrijeđeno negativnim tretmanom koji su iskusili od strane drugih, povući će se u svoju ljušturu. Oni vole da budu kod kuće, tako da to što su sami kod kuće nije teret, već nešto u čemu uživaju. Rakovi su veoma osjetljivi, a postoje trenuci kada svijet može biti okrutno i surovo mjesto. Osobe koje u znaku Raka, ne mogu da podnesu stalnu salvu stimulacija i negativnosti i moraju imati vremena za sebe da se oporave.