I dalje je glavna tema svih medija dešavanja u rijalitiju Zadruga , odnosno ljubavni trougao kojeg čine Zvezdan Slavnić, njegova bivša, nevjenčana supruga Ana Čurčić, te Zvezdanova ljubavnica sa kojom je prevario Anu, javno, pred kamerama, Anđela Đuričić. Naime, Zvezdanov otac Moka Zoran Slavnić nikada nije krio kako podržava svog sina.

 

Moka pomno prati dešavanja u Zadruzi i na svako malo daje komentare na postupke svog sina, te se ovoga puta direktno obratio Anđelinim roditeljima:

 

” Mogu samo da vam kažem sljedeće. Ako vi, kao i možda neki, niste shvatili moju poruku kada sam rekao da sam plakao zbog Anđele jer je gledam kao kćerku, sve njene tuge i nezadovoljstva koje je doživjela ničim nije bilo izazvano sa njene strane. Zato to i preživljavam tako i više bih volio da moj sin nadrlja pet puta nego ona. Jedna djevojka koja se zaljubila u mog sina, na žalost po nju, na sreću po mene, ali mislim da neće imati razloga da se za to kaje jer moj sin voli otvorenog srca. Budite ponosni na nju, a ne da pogrešno shvatate riječi koje je neko izgovori. Svi seljaci, svi koji su zlobni što imate takvo dijete, nemojte da vodite računa o tome – poručio je Moka.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here