U današnejm psotu vam donosimo jednu zanimljivu priču, a sve se desilo tako što su Džulija Tineti (31) i Kasandra Medison (32) zajedno radile u baru u Konektikatu. Upoznale su se 2013. godine, iako su u početku bile samo bliske kolegice one su ubrzo uvidjele da imaju mnogo toga zajedničkog.

 

Najprije su otkrile da obje imaju tetovaže Dominikanske Republike na svojim tijelima. Što je još važnije, saznale su da su obje rođene i kasnije usvojene iz te zemlje. Njih dvije su se brzo sprijateljile i čak su počele da se oblače slično. Postojala je neobična veza. ” Mislila sam da je kul. Prosto smo nekako odmah kliknule. Sve je bilo veoma prirodno “- ispričala je Kasandra o svojoj najboljoj prijateljici Juliji.

 

Ubrzo su primjetile da jedna drugoj veoma liče, a i svi oko njih. Pa su odlučile da urade DNK test. Nakon što je urađeno nekoliko DNK analiza i nakon što je njihov biološki otac otkrio da je dao i drugu bebu na usvajanje, Kasandra i Julija su saznale da su biološke sestre. I ne samo to, saznale su i da imaju još sedmoro braće i sestara koji svi žive u Dominikani.