”Sumnjam da Brajanova majka ima veze sa Aninim nestankom. Samo nemam dokaze za to. Nju treba ispitati! Brajanu je uvijek pričala da je Ana tako mlada i uspješna, a da je on gubitnik.” Ovako je novinarima rekla Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, samo dan prije nastavka suđenja njenom zetu Brajanu Volšu koji je optužen za Anino ubistvo.

 

” Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane. Kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova djeca. Pogotovo što je treći sin skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno, ako sumnjate da je dijete vaše, možete uraditi DNK i saznati za čas posla” – priča neutješna Milanka koja i dalje nema nikakvu informaciju o svojoj kćerci. Ona je istakla i da joj je bilo jako čudno da za 16 mjeseci koliko je bila boravila u Aninoj i Brajanovoj porodičnoj kući ona nikada nije upoznala majku svoga zeta: ” O čemu da vam pričam kada za cijelo to vrijeme koje sam provela tamo nisam upoznala Brajanovu majku. Odmah mi je to bilo čudno, ali nisam htjela da se miješam” – dodaje Milanka.

 

” Konstantno mu je pričala kako je moguće da je Ana tako mlada, a toliko uspješna, pričala je kako djeca nisu njegova. Ulijevala mu je sumnje bez ikakvog razloga. On je sve to prenosio Ani, ali naravno da ne može ostati otporan na takve stvari koje mu neko svakodnevno priča” – priča Milanka.  Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here