Vijest o kojoj trenutno bruji Srbija odnosi se na zločin koji je otkriven u selu Veliko trnjanje u blizini Leskovca , pronađeno je tijelo Ivana S. i to baš na dan sahrane njegove supruge. Tragedija je sve šokirala , a jedan jezivi detalj nalazi se na umrlici Biljane gdje se među ožaloščenim nalazi muž Ivan.

 

Porodica je evidentno vjerovala da je on živ i da je u rusiji gdje je navodno započeo novi život, a to je bila priča koju je Biljana govorila svima. Trenutno se radi na obdukciji tijela da bi se otkrio uzrok smrti. Policija nije željela u javnosti da otkriva da je njegovo tijelo bilo zabetonirano u pomočnim prostorijama.

 

Inače, tri godine je prošlo od kako je Biljana ubila Ivana, a njihova djeca saznala su strašnu istinu, da su ostali bez oba roditelja, i to tako što je njihova majka ubila njihovog oca, tu strašnu istinu krila je tri godine, a onda je odlučila da i sebi presudi. Jučer je u podrumu kuće pronađeno tijelo Biljane, a onda je po dojavi policije pronađe i leš koji je bio zaliven betonom.