učesnica rijalitija zadruga, Anđela Đuričić postala je jedna od glavnih tema u medijima , a mnogima nije baš jasno da je to ona ista djeovjka koja je učestvovala u rijalitiju prošle sezone te se ljudi pitaju šta se to dešava s njim i zar je se toliko zaljubila u Zvezdana Slavnića da je bila spremna pogaziti sve svoje principe i toliko osramoti roditelje.

 

 

Naime, ona je razočarala mnoge ljude, a njeni roditelji se zbog njenog ponašanja, od sramote, nigdje ne pojavljuju, te su čak i svoju porodičnu kuću stavili na prodaju i žele da se negdje odsele. Znate svi da imamo javljanja uživo iz Bijele kuće a tada u dnu ekrana imamo i poruke koje pišu gledaoci a sada se pojavila i poruka upućena Anđeli a koja je po mnogima jeziva.

 

“Slagao si me nešto što sam saznala i jako me je iznerviralo. Pitala sam te lijepo da li je i za tebe to što nije moglo kao na kraju preko žutog pileta. Rekao si ne, šta će to meni kao. Skapirati ćeš na šta mislim na nešto na šta sam alergična i prsnem kad čujem. Znam kako si dočekao Novu godinu… ne želim da saznam opet ovako nešto u suprotnom ostati će ti samo dva člana na posjeti, mene neće biti. Tvoja Šimpanza”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here