Britanka Lora Kasl (38) je nasmrt pretukla usvojenu 13-mjesečnu bebu, a onda se snimala kako pravi grimase pored bolničkog kreveta.

 

Beba je u hraniteljsku porodicu Lore i njenog muža Skota stiglo u augustu 2020. godine da bi nakon pet mjeseci bolničari tokom posjete otkrili da beba ne reaguje na stimulanse i da su mu mišići opušteni. Sutradan je dijete preminulo , a doktori su ustanovili da je imao povredu glave za koju je Lora rekla da je zadobijena padom sa kauča.

 

Međutim, istragom je zaključeno da je Lora pretraživala što bi moglo da izaziove krvarenje na mozgu dok je dijete ležalo u bolnici. Obdukcija je utvrdila da povreda nije nastala slučajno, a Lora je na kraju priznala da je nasilno protresla bebu kako bi prestala da plače.  ” Iskreno, stvarno mi se ne sviđa u zadnje vrijeme. On je apsolutno kenjkav i žao mi je što sam ovo uradila. Poludjeću. On me samo izluđuje sve vrijeme, nikada ne mogu da imam nijedan lijep dan ili noć. Ipak, moram da prestanem da ga udaram, jer ako počnem, neću stati, a to nas ne vodi nikuda i onda se osjećam loše “– rekla je Lora.