Sin pjevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor često se u medijima pojavljuje zbog svog privatnog života. Naime, njegova veza sa Sandrom Miljaković dugo je bila u centru pažnje , a njihov raskid sve je iznenadio jer je se spominjala i svadba. Nakon toga se pisalo da je on u vezi sa pjevačicom Lenom Čolak, a istina je drugačija.

 

naime,, on je u vezi sa glumicom Milicom Tomašević koju znamo iz serije Igra sudbine. Vezu su objelodanili na rođendanskoj proslavi Viktora Živojinovića, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaha.

 

– Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne miješaju u njegove veze, ali pomno prate kakve djevojke dovodi u kuću, a uvijek podržavaju snajke koje su vrijedne. Milica je baš uzorna djevojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lijepo slažu i Aleksandra i Filip – rekao je izvor.