Djevojčica od tri godine za koju su mislili da umrla počela je da se pomjera u kovčegu na sahrani. ova jeziva scena dogodila se 2014. tokom službe u katoličkoj crkvi u gradu Aurora. Djevojčica, koja nije imenovana, je iznenada pomjerila glavu na zaprepašćenje roditelja i ožalošćenih. Na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako je roditelji užurbano vade iz sanduka što su shvatili da je živa.

 

Trogodišnjakinja je je 6. maja dovezena na kliniku sa visokom temperaturom,a onda su je ljekari proglasili mrtvom. ” Za to vrijeme, osoblje klinike i ljekar su potvrdili da mlada pacijentkinja više nema puls i da je klinički mrtva” .

 

 

Porodica djevojčice dovela ju je kući i pripremila za sahranu koja je zakazana za sutradan. Porodica je skinula poklopac kovčega da bi dotjerala tijelo djevojčice i vidjela kako joj se glava pomijera. ” To ih je navelo da provjere, nakon čega su potvrdili da djevojčica ima puls i da je živa” – izjavio je šef policije. Odveli su je ponovo u  bolnicu ali je nažalost ljekari nisu uspjeli spasiti i preminula je.