Prema pisanju medija na snimanju muzičke emisije Zvezde Granda došlo je do sukoba između dva ćlana žirija. Naime, njih dvojica prvo su ušli u verbalnu raspravu zbog jednog kandidata , a kako im se mišljenja nisu poklapala Đorđe David je krenuo da vrijeđa Milija koji je zatim skočio na njeg.

 

” Jedi g***a – ” vikao je David Miliju, posle čega je kompozitor, krenuo da ga udari pesnicom, ali je obezbjeđenje spriječilo da dođe do većeg incidenta, kao i Saša Popović, koji je uletio u gužvu da smiri strasti. Kamere nisu uspjele da snime ovaj sukob dvojice mentora pa se očekuje da u novoj epizodi koja će tek biti emitovana gledaoci neće imati prilikui da vide ovu scenu.

 

Povodom ovog nemilog događaja oglasila su se oba člana žirija, i istakla da su se sada strasti smirile. ” Nije se ništa bitno desilo i nije bilo ni naznaka fizičkog obračuna, ali mene niko ne može da vrijeđa. Jeste došlo do verbalnog okršaja, ali ni pomislio nisam da fizički nasrnem “kazao je Mili. ” U “Grandu” niko nikoga ne smije da vrijeđa, to nije dozvoljeno. Na kraju smo se pomirili “– dodao je Mili.