I dalje je jedna od glavih tema medija slučaj porodičnog nasilja koji je uzdrmao javnost jer je riječ o poznatom beogradskog hirurgu VMA koji je osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu. Naime, sa svih strana isplivaju nove jezive informacije, tako je prijateljica pretučene žene rekla sumnja da je razlog za ovakvo brutalno iživljavanje, ništa drugo nego bolesna ljubomora:

 

Nismo se vidjele izvjestan period, ali ono što znam i što mi je pričala ranije jeste da su imali skladan odnos koji traje već godinama. Kao i u svakom braku postojali su problemi, ali su ih uvijek mirno rješavali bez nekih većih konflikata. Ovaj put, kako sam čula, umislio je da ga vara s kolegom i tada je počeo sa mučkim batinama i iživljavanjem nad njom. Pokušavala je da mu objasni da to nije istina, ali u njega kao da je ušao neki đavo. Nije joj vjerovao i nije mogao da prestane s maltretiranjem već je svakim danom radio sve gore stvari” – objasnila je prijateljica pretučene žene.

 

Ljekari su pregledom utvrdili prijelom četiri rebra i lijeve laktične kosti. Kako je istakla njena drugarica, nakon svega što je preživjela, pretučena žena totalno se povukla u sebe.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here