Milijarder Ilija Riskin je prije točna tri godine zaprosio je kćerku Željka Mitrovića, Kristinu sa velikim dijamantnim prstenom o čijoj se cijeni i dan danas raspravlja. Od tada je zaljubljeni par dospio u žižu medija i portala koji su Iliji prvo brojali milijarde, a potom se neko vrijeme ozbiljno i tužno lice nasljednice Mitrović pojavljivalo na gotovo svakoj slici.

 

Nažalost, do vjenčanja nije došlo, ali do rastave jest. Nakon što su se odlučili rastati, Kristina i Ilija su na svojim Instagram profilima objavili da je njihovoj vezi kraj. Bivši ljubavnici napisali su i kako su još ponosniji, sretniji i zadovoljniji, što naravno nije sasvim tačno, barem ne što se Kristine tiče.

 

Međutim, bivši dečko Kristine Mitrović očigledno je ostavio veliki utisak na kćerku vlasnika televizije Pink, pa se ona još ne može da se oporavi i ostavi iza sebe sve što se dogodilo među njima. Kako doznajemo Kristina je na velikim bolovima, a o tome svjedoče i njezine nedavne objave, među kojima je i pjesma “Fališ mi” u pozadini.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here