Od trenutka kada je objavljeno da je tijelo Mateja Priša pronađeno u Dunavu građani ne prestaju dda na društvenim mrežama uzražavaju emocije zbog njegove smrti. Naime, cijeli region je bio ujedinjen svih 139 dana potrage i živio je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav. Osim potresnih poruka građana iz regiona, od Periša se oprostio i jedan od njegovih bliskih prijatelja.

 

Naime, ovaj mladić koji nije sa njim došao u Beograd na doček Nove godine na svom Instagram profilu je objavio nekoliko slika na kojima se nalazi za Matejem.

 

Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak svakog momenta objavljuje nekoliko tužnih objava. Adio kapetane naš i mirno ti more kapetane naš, plovi sada nebeskim plavetnilom. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti. Počivaj u miru božjem i saučešće porodici – stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše: Plavi anđeo vraća se svom plavom Jadranu. Dok ovo pišem srce mi puca, mirno spavaj među anđelima.