Budite se često sa glavoboljom i mijenjate raspoloženja tokom dana? Stručnjaci su otkrili evo šta nedostaje vašem tijelu. Psiholog Ray Sadoun iz Londona kaže kako fizička bol poput glavobolje može biti i siguran znak da je organizmu dosta stresa i da je vrijeme za godišnji odmor. Ako se budite s glavoboljama moguće je da jako stišćete zube dok spavate radi stresa.

 

Promjenjivo raspoloženje
Terapeut JF Benoist, pojašnjava kako ljudi često nisu svjesni da su umorni, ali ako je došlo do preopterećenja, često dolazi do promjena raspoloženja. Pa ako se jedan dan zatvarate u kuću a drugi eksplodirate, možda je vrijeme za dobar odmor.

 

 

Na poslu često griješite
Ispadi, manjak fokusa i nezainteresiranost će sigurno utjecati na to da se na poslu događaju greške. Ako se to ponavlja, sigurno vam je potreban odmor.

Trošite više novca noge obično
Ako ste često u kupovini, trošite novce ili ste se čak upustili u neke opasne igre poput kockanja, možda se radi o tome da tražite zadovoljstvo bilo gdje kako biste pobijedili stres i umor. Umjesto toga, novce uložite u putovanje na kojem ćete se odmoriti.