Po svemu sudeći može se zaključiti da je pjevačica Lepa brena dan danas njeguje i vodi računa o svom izgledu , a starije generacije je pamte kao pjevačicu koja se volila obući provokativno i time da poremeti pamet mnogim muškarcima.

 

naime, kao dokaz je slika iz Brenine mladosti na kojoj se jasno vidi i pola guze , a za koju Brena sigurno želi da je obriše. Poznate su i okolnosti pod kojim je odrasla , kao i da je bila siromašna , te to ne krije pored činjenice da danas živi u izobilju.

 

U svojoj devetnaestoj godini sam upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Nekih šest mjeseci tokom studiranja sam bila jako gladna. Htjela sam da uštedim novac i da na neki način budem ravnopravna sa mojim prijateljima koji nisu imali puno novca – ističe pjevačica i dodaje: Štedjela sam tako što sam jela hljeb i jogurt. Posle nekog februara mi se sve to smučilo i odlučila sam da uzmem svoj život u svoje ruke. Nisam imala uspješne, bogate i moćne roditelje. Otišla sam u Brčko tamo sam srela Lira šou, posle toga Slatki grijeh – poručuje Brena.