Ana Ćuršić nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića otvorila je dušu u Zadruzi i priznala da od svoje 19. godine nosi jedan vječni teret i veliku tugu za kćerku koja je službeno umrla 8 dana nakon što je se rodila. Ona sumnja da joj je kćerka živa od kako joj su rekli da njena kćerka Anastasija nema papire.

 

Kad je Ana ispričala ovu priču, počeli su se javljati ljudi koji su mislili da nešto znaju, ali jedna priča je posebno interesantna. “U Švajcarskoj sam ceo život, kao i moji roditelji. Komšije, muž Švajcarac, žena naša iz Juge imaju ćerku od 28 godina. Još sam sa svojim roditeljima pričao da su, iako deluju jako fini, meni sumnjivi.

 

Ta žena, koliko se sećaju moji, nikad nije bila trudna i samo jedan dan vide je da četa bebu, postali su roditelji. A sada kad sretnemo tu njihovu ćerku, preslikana Ana! Vi ne možete da verujete koliko liče, kao jaje jajetu. Naravno, pošto ovde svi prate Zadrugu, mi smo iz šale pričali da su možda neki rod, ali kad smo čuli Aninu ispovest, vidim da je možda vrag odneo šalu. Čak i ta devojka kaže da hoće da dođe u Srbiju da upozna Anu, jer je i njoj sve čudno, ali njeni roditelji ćute” – ispričao je izvor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here