U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu temu, a radi se o tome da je 12. april poseban dan kad je u pitanju astrologija a dešava se jednom u 166 godina. Tim povodom oglasio se i poznati astrolog Dušan Veličković koji je otkrio šta će se desiti ovog datuma.

 

“Kad je konjukcija u pitanju, to su dvije planete na jednom stepenu. Jupiter koji vlada Ribama i Neptun, Bog mora i to na stepenu na kom se nalazi fiksna zvijezda. To je totalno ludilo! Sve se dešava u jednom istorijskom trenutku. Identične vijesti su bile prije 166 godina, 17. marta 1856. godine. Završen je rat oko Krima te godine. Kada sam se spremao za ovu emisiju, bio sam u šoku. Ovaj aspekt zovu aspekt virtuelnosti. Znači, imate jednog Neptuna, Boga iluzije, Boga droga, opijata, mašte. Jupiter, gdje god da se nađe, sve to pojačava”, objasnio je Veličković.

 

On je rekao kako ništa nije ni samo dobro a nije ni samo loše, tako da zavisi sve u kojem životnom dobu se nalazimo i da li ćemo jedan događaj posmatrati kao bagoslov ili kao kaznu. Vjerujemo da znate izreku, ljepota je u oku posmatrača.