Otkako je sin poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić postao učesnik rijalitija Zadruga interesovanje za ovu porodicu ne prestaje. Naime, po svemu sudeći porodični odnosi su narušenih, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji rastali pa onda kada je on završio u zatvoru.

 

” Majka je posle toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću “- pričao je Zvezdan pred kamerama. ” Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bježali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: „Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom.“ Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom.

 

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj navodno opisao ovako: ” Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podijelili. Bio sam sretan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.#”rekao je Moka.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here