Početak aprila odnosno nedjelja od 4 do 10 aprila donosi brojne izazove pojedinim horoskopskim znacima. Planete će u ovom periodu napraviti pravi haos, ali Mjesec u Biku u nama budi borce spremne da preskoče svaku prepreku.

 

 

Škorpija

Već na samom početku nedelje ćete se osjećati loše – ne u fizičkom smislu, već ćete biti neraspoloženi, bez elana. Imali ste toliko planova, ali svojom negativnošću sabotirate sami sebe. Nekim bliskim ljudima u vašem životu ne ide kako treba, a vi ste pomalo srećni zbog toga. Krajnje je vrijeme da prestanete da razmišljate o tome šta fali svima drugima i da se time tješite, već počnite da radite na sebi, da vama bude bolje.

 

 

Rak

Imaćete priliku da se dokažete i pokažete svoju mudrost, iskustvo. Ljudi vas veoma poštuju i važite za nekoga ko uvek zna kako da pravilno postupi u datom trenutku, pa će i sada to tražiti od vas, ali ovog puta nećete uspeti da zablistate, samo zato što ste nespremni. Ne brinite previše, jer iz toga bi samo trebalo da naučite lekciju – da se ne oslanjate previše na svoju reputaciju i da zbog nje ne postajete lenji. Morate konstantno da radite na sebi

Blizanci

Čini vam se je trenutno sve na čekanju u vašem životu, i to vas jako nervira – čekate novac, čekate da vam neko donese neku vijest. To vam je potrebno da biste počeli da ostvarujete svoje planove i čini vam se da to nije fer – radili ste, zaradili, a novca nema. Što se tiče osobe od koje očekujete neku vijest, vjerovatno je nećete čuti. Srećom, vaš vedar duh vam neće dati da previše tugujete zbog toga, kao i uvijek, pronaći ćete nešto pozitivno u svemu.