Djevojka od 14 godina po imenu Adrijana Kuš izvršila je samoubistvo nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak zlostavljanja koje je preživjela u školi. Naime, na snimku se vidi kako Adrijana sa dečkom ide hodnikom škole , a u jednom trenutku jkoj prilazi druga djevojčica i udara je flašom po glavi nakon čega pada na pod a onda je počinju da udaraju i šutiraju dok je jedan monmak snimao i navijao.

 

Adrijana je tada teško povrijeđena, a njezin otac Michael ostao je šokiran kada je ugledao kćerku i čuo što se dogodilo. Sve je prijavila policiji, a Adrijana je prevezena u bolnicu gdje su joj sanirane povrede. Djevojčica je nakon toga ocu priznala da je mjesecima bila žrtva nasilja te mu je pokazala nekoliko video snimaka i prijetnji.

 

Naime, dva dana kasnije, nakon ovoga napada, nesretnu djevojku su pronašli mr tvu u njenoj sobi, a njen otac za sve to krivi školu, jer su profesori znali za svo to zlostavljanje a nisu ništa poduzimali. Isto tako on krivi i policiju te želi da za smrt njegove kćerke čuje cijeli svijet, jer je siguran da njegova kćerka nije jedina kojoj su se dešavale ovakve stvari.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here