Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i Jelena Đokoviž u braku su dobili dvoje djece, sina Stefana i kćerku Taru, a brižni roditelji trude se da svu svoju pažnju posvete nasljednicima. naime, poznato je da Jelena često na društvenim mrežama objavljuje emotivne citate i porodične fotografije, a vidi se da je jako ponosna na svoju porodicu i cijeni svaki trenutak koji provodi sa svojom djecom. Novak nikad nije skrivao želju da treći put bude otac, ali nije poznato šta Jelena misli o tome.

 

Bračni par je izuzetno aktivan kada su u pitanju humanitarne akcije i projekti te su samo tokom prošle godine učestvovali i organizovali na desetine akcija prikupljanja pomoći, posebno kada su djeca u pitanju.

 

Tako suu nedavno na društvenim mrežama objavili da su prikupili sredstva za uređenje još 13 spavaćih soba za oko 270 djece, što je zaista nevjerojatno i učinilo ih još popularnijima u javnosti. Nije poznato radi li ovaj par na trećem djetetu, ali je poznato da su ovo dvoje uljepšali živote brojnoj djeci u Srbiji i regiji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here