U današnjem članku donosimo vam nova dešavanja u Zadruzi , Zvezdan Slavnić je ponovo pobijesnio kada mu je bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčiš rekla da sa njim više nikad neće iti sa njim ni prijatelj ni partner i da jedva čeka dalje da nastavi sa životom.

 

“Zvezdane, da ti objasnim jednu stvar… Ja nisam debil. Ja sam samo bila debil u nekim situacijama, jer sam te volela. U tim situacijama sve sam radila zbog tebe. Tebi to treba da bude jasno. Ja i ti više nikada nećemo biti ni zajedno, niti ćemo ti i ja ikada više biti prijatelji. Ja tvoj prijatelj ne želim da budem, jer si ti mene prodao i izdao. I sa tim ne treba da se nosiš tako što ćeš da lomiš po kući, tako što ćeš da skačeš, tako što ćeš da vičeš, tako što ćeš mene da dovodiš u situaciju da ja moram da sputam svoju bol i sve ono što sam ja proživljavala, da bi tebe sačuvala.

 

Jer, to su moji nadljuski napori. Ti si umesto mene, našeg života, naše borbe, ulaganja para u nešto, kupovine nečega bez čega smo ostali, moje žrtve, mog čekanja tebe, mog svega što sam ti dala, izabrao da prodaš sve zarad jedne pi*ke. Sa njom si planirao sve ono što nije normalno da planiraš sa nekim koga znaš 20 dana. Zanemario si i sve ono prijateljsko, ako već govoriš da si tako veliki drug” . rekla je Ana.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here