Već nekoliko mjeseci glavna tema svih medija su Ana Ćurčići Zvezdan Slavnić a svaki dan u javnosti na svijetlost izlaze njihove tajne i prljav već. Naime , Ana i Slavnić su preživjeli gubitak djeteta i to njegovom krivicom. “Ana je od svega najviše željela da rodi Zvezdanovo dijete, i ta želja joj se umalo ispunila” – priča izvor pa dodaje:

 

“To mi je ispričala njena komšinica, tako da ako je ona mene lagala, lažem i ja vas. U svakom slučaju, rekla mi je da se desila trudnoća i da je Ana jedva čekala da saopšti Zvezdanu da će imati bebu koju su oboje toliko željeli, međutim, on je baš tog dana došao kući nervozan i bijesan zbog nekih svojih problema.”

 

“Ana mu je potrčala u zagrljaj i kako je izustila da kaže da je trudna, on je samo odmahnuo rukom i viknuto: ”Ma bježi, i ti me nerviraš! Ne želim ni dijete, neći ništa” Ona se prvo rasplakala, pa ga je time još više iziritirala i umjesto da se smiri i skloni, on je, navodno, odgurnuo i Ana je pala. Dočekala se, navodno, na stranu, ali je i taj udarac bio dovoljan da izgubi bebu. Odmah je prokrvarila i ljekari su na pregledu ustanovili da je beba otišla. Ne možete da shvatite kako joj je bilo, tada joj se svijet srušio. Ja ne znam ni kako mu je to oprostila ni zašto je posle svega ostala sa njim, ali očito ga voli ili ima neke svoje razloge. Nadam se da će sada biti dosledna u odluci i da mu se neće vratiti.”, ispričao je izvor za javnost.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here