Svako ima drugačiji ukus ,ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasiti seksualni partneri. Ovde spadaju:

 

Škorpija

Škorpije imaju veći se*sualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Se*s je s njom uvijek uzbudljiv. Sve što treba da uradite jeste da se nasmijete na određeni način, uputite joj značajan pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

 

Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od se*sa, zar ne? Ovnov se*sualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam se*s s njom je uvijek pun strasti, igrica i eksperimentiranja. One su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov se*sualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.

Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen se*sualni poriv je uvijek jak. Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svjesni da vas uvijek mami. Njen se*sualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.