U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu priču a radi se o ženi po imenu Rej Lin Hauard koja ima 33 godine i koja dolazi iz Aljaske a koja je izbačena iz aviona jer je bila neprikladno obučena odnosno stomak i dekolte su bili otkriveni.

 

Ona je cijelu ovu situaciju koja se dogodila snimala, pa je taj snimak objavila na društvene mreže gdje je za jako kratko vrijeme prikupila veliki broj pregleda i reakcija. Ona je na sebi imala kratak šorc i majicu , a to se osoblju aviona nije svidjelo. “Uznemiravali su me zbog odjeće i zamolili su me da obučem drugu majicu. Obukla sam košulju preko, a onda su mi opet prišli i rekli da mi se vidi stomak i da ne mogu takva da budem u avionu”, rekla je Rej .

 

“Ako želite izbacite me, hajde! Ja sam uradila ono što ste tražili od mene i želim da me sada ostavite na miru”, navela je Rej. Nakon što su je izveli iz aviona, policajac je navodno priznao d a nije bila priklado obučena, i da bi je potom vratili na let. Avio kompanija je nju kasnije pozvala da se izvine i dali su joj popust na kartu kada bude htjela da putuje. Video pogledajte OVDJE