U današnjem postu vam pišemo o jednoj jako zanimljovoj temi. Naime radi se o ženi čije je ime Velšanka Džuli Neker koja ima 33 godine i dolazi iz Reksema a koja je godinu dana krila Sirijca u podrumu.

 

Kada je bila migracija ovaj sirijac je došao sa prijateljima u Evropu i skrasio se u Velsu. Džuli je radila u jednom butiku gdje je sirijac prosio pa su se počeli da upoznavaju. Onda je Džuli došla na ideju da ga stavi u podrum. On je godinu dana tu proveo , a muž joj nuije nikad porimjetio. Međutim otkriven je jedne večeri kada je Džuli mislila da je muž otišao sa prijateljima na piće. Ali, Mik se brzo vratio svojoj kući i ugledao je ljubavnika kod svoje supruge kako šeta po kući.

 

Predložio joj je da Sirijcu pronađu posao, ali da obavezno napusti kuću što prije. Nije želio da napadne suprugu zbog nevjerstva jer je i sam tri-četiri puta bio sa drugim ženama tokom braka. Džuli se složila da mu se pomogne i Sirijac je poslije nekoliko sati otišao iz kuće. Džuli kaže da je ostao bez riječi što ga njen muž nije fizički napao, jer bi se ovakva scena drugačije okončala da se odigrala u Siriji. Tokom naredne nedjelje počeo je da radi na lokalnoj željezničkoj stanici.”, rekla je njena prijateljica, a ovaj je par nakon nekoliko sedmica viđen u gradu kako se drži za ruke i šeta, ipak su ostali skupa.